Opći uvijeti korištenja

Ukoliko se ne slažete s bilo kojom odredbom ovih općih uvjeta, molimo Vas da ne koristite ovu stranicu.
Nastavkom korištenja bilo kojeg dijela internetske stranice Geanet.hr smatra se da ste kao korisnik, o u cijelosti upoznati s ovim općim uvjetima, te svim eventualnim rizicima.
Internetska stranica se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja klijenata, te poveznica na vanjske stranice. Korisnici ove internetske stranice sve sadržaje koriste na vlastitu odgovornost i uredništvo se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njenim korištenjem.
Svi vlastiti sadržaji (karte, ilustracije, fotografije, primjeri grafičkog dizajna, tekstualni, vizualni i audio materijali) objavljeni na ovoj web stranici, su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima. Izričito se zabranjuje njihova objava ili objava njihovih dijelova, bez suglasnosti i pisanog odobrenja autora. Naznačeni besplatni sadržaji ili njihovi dijelovi se mogu koristiti samo za nekomercijalnu upotrebu. Press materijali se mogu koristiti u svrhu informiranja. Njihovi grafički dijelovi se mogu u tu svrhu koristiti samo kako je navedeno u uputama. Svi logotipi drugih tvrtki, organizacija te robnih marki kao i primjeri grafičkog dizajna, fotografije su u njihovom vlasništvu, osim ako to nije drukčije naznačeno, te su njihova prava zadržana. Neovlašteno korištenje bilo kojeg djela internetske stranice smatrati će se kršenjem autorskih prava te će biti podložno tužbi.
Uredništvo Geanet.hr zadržava pravo na promjenu, ukidanje (privremeno ili trajno) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranici bez prethodne najave.
Uredništvo Geanet.hr poštuje privatnost svih posjetitelja (korisnika) na Geanet.hr.
Pristupanjem ovoj internetskoj stranici, proizvodima ili uslugama na ovoj stranici suglasni ste s općim uvjetima korištenja, te zakonima Republike Hrvatske kojima se takav odnos određuje, te ste suglasni isključivoj nadležnosti sudova u Osijeku.
Uredništvo Geanet.hr zadržava pravo izmjene ovih općih uvjeta u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovoran za moguće posljedice, proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

Impressum

Autor sadržaja: Miroslav Čondić Bijader
Dizajn i izrada weba: Nikola Čondić Bijader
© Copyright Geanet 2014. Sva prava su zadržana.